Община Сливен

Георги Вл. ПОПОВ: Гафът на Стефан Данаилов – с провалена роля в политическия театър

------------------------------------
29.09.2016 / 11:28

В рамките само на няколко дни Стефан Данаилов сгафи в ролята си на бащица на червената партия в политическия театър срещу президентския вот.

В интервю пред „Нова телевизия” актьорът – политик заяви, че БСП е слаба и че има големи проблеми. „Нашият кандидат може да вземе около 15-16 на сто” – призна накрая той.

Само няколко дни след това в интервю пред новата телевизия „ПИК” майор Деянов смени плочата и протръби, че бил „предварително убеден в победата” и дори почерпи журналистите с бонбони по този повод. Изръси и ред други подобни. До него, ухилена, разбира се, се кипреше Корнелия Нинова.

Лесно е да се досетим какво се е случило: попарени от първото му изявление и дадената прогноза от 15-16 на сто, Нинова и колегите й са пледирали жално пред другаря Данаилов да смени рефрена и да даде една оптимистична такава за шансовете на Радев и Йотова. Защото актьорът е все още боготворен и неговата дума е като манна небесна за червените избиратели. Бащицата на нашата партия вдига рейтинга й почти всеки път.

Но на човек му става тъжно как един уважаван политик и човек на изкуството сменя ролите и монолога, както повеляват зад кулисите посредствени суфльори като Нинова...

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев