Община Сливен

37 работни места са обявени от Бюрото по труда в Сливен

-------------------------------
26.09.2016 / 15:43

37 работни места са обявени в Бюрото по труда в Сливен. Само за две от позициите има изискване за висше образование – учител в детска градина и завеждащ регионална дейност.

Висше или средно образование трябва да имат кандидатите за позицията регионален мениджър и за организатор за работа с клиенти в Бургас, като кандидатът задължително трябва да владее немски език на ниво „В2“.

Търсят се eлектротехници и общи работници. Възможностите за работа на хората със средно образование са за длъжностите техник-механик, консултант, обслужващ бензиностанция, сервитьор, букмейкър, шлосер, дърводелец, изпълнител-помпиер, помощник-възпитател, продавач консултант на хранителни продукти и огняр. Безработните с основно образование могат да си намерят работа като шивачи, кофражист, гипсаджия, мазач, монтажници на дограма, машинен оператор дървообработване, шлосер, пазач-портиер и работник озеленяване.

Предлага се работа за машинен оператор по програмата за продължително безработни. За най-ниската степен на образование са изискванията за позицията монтажник на кабели.

Повече информация може да се намери при трудов посредник в Бюрото по труда.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев