Община Сливен

Стефан Данаилов: Румен Радев ще вземе едва 15-16% на президентските избори

-------------------------------
25.09.2016 / 10:38

"Няма да се обединим скоро. Разчитам на следващите поколения, които няма да имат такива противоречия Русия-САЩ", заяви в ефира на Нова телевизия проф. Стефан Данаилов.

Професор Данаилов призна, че БСП в момента е слаба и има проблеми.

"Най-големият е, че партията не готви кандидатите си предварително. За тези избори имахме 80 имена кандидати за президент и още толкова за вице, това говори за голям проблем", сподели той и добави

 

"Много от лицата на партията си отидоха. Големи имена вече ги няма."

 

Данаилов призна, че БСП е имала кандидатура за президент още преди генерал Радев, но човекът е отказал. И аз не искам да се кандидатирам и мен ме питаха, но им отказах. Нашият кандидат може да вземе около 15-16%", призна си Данаилов.

 

Той не пожела да коментира действията на Калфин и АБВ.

 

"Нашият опонент е ГЕРБ. Ако се стигне до балотаж, то левите избиратели може да се обединят за нас. Това обаче не винаги е така, вижте местните избори, тогава леви избиратели гласуваха за ГЕРБ. Нищо не се знае", заяви Данаилов.

 

"Каквото и да говорим, ако България има големи енергийни проекти, те пак ще бъдат свързани с Русия. Не можах да разбера защо тогава не беше взето решението за строежа на атомната централа", каза още той. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев