Община Сливен

Гласуват проекта за Синя зона в Сливен на 29 септември

-------------------------------
22.09.2016 / 10:03

Проектът за Наредба за условията и реда за платено и безплатно почасово паркиране на моторни превозни средства на територията на община Сливен, или т.нар. проект за Синя зона, е включен в дневния ред на сесията на Общинския съвет, която ще се проведе на 29 септември.

 

Управлението, поддръжката и търговската експлоатация на платената зона за паркиране, както и управлението и организацията на дейността по принудителното отстраняване на неправилно паркирани автомобили ще се осъществява от Общинско предприятие "Градска мобилност", пише в проекта.

 

Според предложението, Синята зона ще обхваща следните улици: Идеален център в град Сливен на територията между: Булевард „Братя Миладинови“; Булевард „Стефан Караджа“; Улица „Генерал Скобелев“; Улица "Г.С.Раковски“; Улица „Георги Гюлмезов”, Улица „Драгоман”, Булевард „Христо Ботев“. Разширение: В северната част на територията между улица „Антим I“, улица „Михаил Колони“ и улица „Ген. Скобелев“. В южната част на територията между улица „Хаджи Димитър“, булевард „Христо Ботев“ и булевард „Братя Миладинови“.

Заплащането ще става чрез талон, чрез СМС или чрез мобилно приложение.

Раздел 5 от проекта пояснява режима на платено локално паркиране по постоянен адрес.

Цялото предложение можете да разгледате на страницата на Общинския съвет, в рубрика "Сесии на ОбС", подрубрика "Предложения за сесията" -http://www.obs.sliven.bg/uploads/files/predlojenia_2016_09_29.pdf "Сл. нюз"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев