Община Сливен

Георги Вл. ПОПОВ: Спекулациите с Георги Данчев и уж дебнещия из Сливен педофил не печелят обществено признание

------------------------------------
20.09.2016 / 11:07

В местен сайт вчера се появи интригуващото заглавие „Фонд „Култура” не отпусна пари за Георги Данчев”. Достатъчно, за да посее негативи, защото Данчев бе един от най-уважаваните управници в Града под Ссините камъни. Дал е на Сливен пътища и какво ли още не, изградени с пословично трудолюбие и всеотдайност.

Проектът за документален филм не е бил одобрен не само заради липсата на средства. В него, разясни Соня Келеведжиева, са допуснати редица слабости. Липсват разчети и други необходими детайли както за финансирането му, така и по отношение на реализацията му относно сценария, режисурата и пр. Ето защо същият е бил отложен за следващото заседание на експертния съвет.

Преди време в залата на НТС бе показан 10-минутно видео за Георги Данчев, но той заслужава повече. Ето защо и медии, и общественост, и от бизнеса нека да инициират кампания за набирането на средства, вместо да се спекулира с темата за непризнателност. Както с нея, така и със „сензацията” за педофила, уж подлудил деца и родители в Сливен, не се печели обществено признание. Време е някой да го разбере.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев