Община Сливен

Депутатът Мария Белова и областния управител Татяна Петкова откриха учебната година в сливенския филиал на Медицинския университет

------------------------------------
19.09.2016 / 11:03

Народният представител от ПП ГЕРБ-Сливен Мария Белова и областния управител на Сливен присъстваха на официалното откриване на новата академична година във Филиала на Медицинския университет - Варна в Сливен.

Сред официалните гости бяха заместник-кметовете на община Сливен Пепа Чиликова и Румен Иванов, областният управител Татяна Петкова, заместник-областният управител Камен Костов, председателят на ОБС-Сливен Димитър Митев, Бисерка Михалева, началник на РИО-Сливен, гости и граждани.

По време на откриването на новата учебна година бяха прочетени поздравителни адреси от името на Десислава Танева, министър на земеделието и храните и кметът на Сливен Стефан Радев. Десислава Танева е основен инициатор и двигател на реализирането на идеята за филиал на Медицинския университет - Варна в Сливен. Общо 120 са студентите във филиала в Сливен от първи до четвърти курс. Днес за първи път прага на учебното заведение прекрачиха 40 нови студенти, които ще се обучават в специалностите „Акушерка“ и „Медицинска сестра“.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев