Община Сливен

В Читалище „Зора” се открива нов клас по творческо писане

------------------------------------
19.09.2016 / 10:54

Обединената щкола по изкуства „Мишо Тодоров” при Народно читалище „Зора“ – Сливен открива нов клас по творческо писане за ученици от прогимназиалния и гимназиалния курс с преподавател Щилияна Василева.

В учебната програма са предвидени теоретични и практически занимания по творческо писане, запознаване с публицистични и художествени жанрове, стилистични фигури, правописни правила и колебания, примери от българската класическа и съвременна литература, срещи с интересни личности и любопитни събития. Целта е да се поощряват и развиват творческите умения на децата в различните жанрове, да се подобри писмовната им грамотност, да се разширят познанията им в областта на литературното и публицистично творчество.

Най-добрите произведения на участниците в класа по творческо писане ще участват в ученически и младежки конкурси и състезания по творческо писане и ще бъдат публикувани на сайта на библиотека „Зора“.

Учебните часове ще се водят в две възрастови групи два пъти седмично по два учебни часа в сградата на Библиотека „Зора”.Таксата е 30.00 лева на месец.

Желаещите да се запишат в класа по творческо писане могат да го направят на място в читалището или на телефони:

 

0988309460 – Щилияна Василева, ръководител на класа и 0879156974 – Г. Георгиева, секретар на Читалище "Зора" .

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев