Община Сливен

Близък на Путин изрече злостно: България ще я купим цялата, половината ви крайбрежие е вече наше!

------------------------------------
19.09.2016 / 09:13

Кандидат за депутат от партията на Путин „Единна Русия“ нападна злостно и грубо България в деня на изборите за Руската дума днес. Пред репортер на БНТ Пьотр Толстой обяви директно: „България ще я купим цялата. Половината от крайбрежието й вече купихме“.

 

Отговорът на политика бе след въпрос на журналист дали депутатите на Путин ще водят доброжелателна политика към България. Освен това Толстой нападна и Европейския съюз, обявявайки че е нужна спешна реформа и смяна на ръководството му. Той също така претендира и страни, които са в зоната на националния интерес на Русия, да не бъдат допускани за членове на ЕС.

 

Толстой е един от известните водещи журналисти в Първи Телевизионен канал, издържан от руската държава и изключително близък до диктатора Путин.

 

Изявлението на Толстой е ярко доказателство за водената открита агресивна политика на Русия спрямо България и опитите й за имперско господство над страните от бившия Източен блок. Българската държава и външно министерство трябва незабавно да реагират срещу наглото поведение на Толстой. А ако бъде избран за депутата, да бъде обявен за „персона нон грата“ в нашата страна.

 

Всъщност циничните думи на Пьотр Толстой отдавна са притеснителни за много българи. Руски граждани агресивно изкупуват имоти по Черноморието и не случайно се говори, че цели селища и райони са се превърнали в техни анклави. Проблемът за националната сигурност на България обаче продължава да се подценява от специалните служби. "Фактор"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев