Община Сливен

Община Сливен организира спортен празник в градската градина

------------------------------------
16.09.2016 / 09:00

Община Сливен организира спортен празник в градската градина в града. Събитието е по случай Европейската седмица на спорта и ще се състои на 16 септември от 17 часа.

Предвидено е на площадката в началото на парка и до паметника във вътрешната част да има демонстрации по зумба фитнес, спортна акробатика, енергийна гимнастика, спортни танци, канго, скокове на батут, фемили рън и лабиринт.

Участие ще вземат лицензираният фитнес инструктор Силвия Ташева, финалистите от предаванeто "България търси талант" от Спортен клуб по акробатика "Стефан Данчев" с треньор Виолета Бинева, Kangoo Club Zina с треньор Зина, Клуб по спортни танци "Туида" с треньор Йовита Пенчева, инструкторът по енергийна гимнастика Искра и Спортен клуб по ориентиране "Сините камъни" с треньор Веселин Василев.

Община Сливен кани всички жители и гости на града да се включат в най-мащабната проява в града по случай Европейската седмица на спорта.

Спортният празник се организира по егидата на Министерството на младежта и спорта, със съдействието на Младежки дом - Сливен.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев