Община Сливен

Майка на простреляно с въздушна пушка 2-годишно дете обвинява институциите в Нова Загора

------------------------------------
30.08.2016 / 09:32

Дете е простреляно с въздушна пушка в Нова Загора. Това съобщи във Facebook майката Марияна Ангелова. Ето постът в социалната мрежа, публикуван преди няколко часа:

 

„Много „благодаря“ за посрещането, Нова Загора! Много „благодаря“ за простреляното ми с въздушна пушка 2-годишно дете! Много „благодаря“ на лекарския екип на Спешна помощ, че промиха раната на детето и ми обясниха, че сред тях няма съдебен лекар и не могат да удостоверят от какво е раната!

 

Много „благодаря“ на полицаите от Охранителна полиция, че дойдоха на адрес, направиха оглед и заявиха, че „няма нищо“! Много „благодаря“ на полицаите от Криминална полиция за „успокоението“, че след като детето играе и е жизнено, „му няма нищо, важното е, че е добре“!

 

Много благодаря на полицаите за убеждаването, че съм лоша майка, че виновник е детската количка, паважа, случайно камъче на пътя, преминаващ автомобил! Много „благодаря“ на всички задето симулираха дейност!“, завършва коментара майката по повод инцидента с детето й.

 

Майката е публикувала и снимка с раната на главата на 2-годишния й син. Логично, новината в социалната мрежа веднага е предизвикала гневни коментари.

 

„Боже, пази децата ни…“, „Кой простак ще простреля такова малко дете“, „Това е пълен ужас и кошмар!!! Как може такава безотговорност и малодушие на съответните държавни органи!!!“, е само част от възмущението на читателите. „Така е в България, за съжаление“, обобщава Стоянка Стоянова.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев