Община Сливен

Криминални: Блудство с малолетен, заловиха марихуана

ОД на МВР-Сливен
19.04.2010 / 11:18

На 19.04.2010 г. след получен оперативен сигнал за трафик на наркотични вещества от Кралство Холандия в Република България, служители на Териториално звено “БОП” при ОДМВР - Сливен, проведоха специализирана полицейска операция, при която на бул.”Ст.Караджа” в гр.Сливен е спрян за проверка л.а. “Фолксваген Пасат” с транзитен номер, управляван от 42-годишният В.С. - постоянно пребиваващ в РБългария чужд гражданин, с постоянен адрес в гр.Сливен. В автомобила са пътували 21-годишната Т.С. и 40-годишната С.Т., и двете от гр.Сливен. При извършената проверка в специално пригоден тайник под багажника на леката кола са открити и иззети три вакумирани полиетиленови плика с различни размери и брутно тегло около 2,3 кг., съдържащи висококачествена марихуана. В.С. е задържан за 24 часа в РУМВР - Сливен. Образувано е досъдебно производство.

 

На 19.04.2010 г. в РУМВР - Сливен е получен сигнал за извършени от 36-годишен мъж блудствено действие с малолетно момче от гр.Сливен. При извършената проверка е установено, че в продължение на 5 г. 36-годишния Д.Г. от гр.Сливен е извършвал системни блудствени действия с 13-годишно момче, син на жената, с която Д.Г. живее на съпружески начала. След проведени незабавни оперативни и издирвателни действия, извършителя на престъплението е задържан за 24 часа, а за случая е информирано териториалното поделение на “Агенцията за закрила на детето” в гр.Сливен. Образувано е досъдебно производство.

 

Между 21.03.2010 г. и 19.04.2010 г. неизвестен извършител е разбил вила, намираща се в местността “Черковно” край гр.Сливен и извършил кражба на домашни вещи на неустановена стойност. Образувано е досъдебно производство.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев