Община Сливен

Радан Кънев в Сливен: Свидетели сме на окончателния разпад на българската левица

-------------------------------
24.08.2016 / 15:48

Свидетели сме на окончателния разпад на българската левица, заяви в Сливен лидера на ДСБ Радан Кънев. По думите му това е необратим процес, в който не могат да се търсят дори разумни обяснения.

„Това, което се случи през вчерашния и днешния ден с елиминирането на ген. Радев, като кандидат от партията, която го е издигнала, предстоящото самостоятелно издигане на кандидат на АБВ и обвинения в ксенофобия и расизъм между БСП и АБВ е само епизод от филм с предизвестен край", каза Кънев.

Лидерът на ДСБ каза още, че има ясен курс на договаряне с авторитарните режими в Турция и Русия , вместо използването на силната позиция на член на ЕС и НАТО. Според Кънев България върви към режим на „тихи" договорки и едностранни отстъпки.

По думите му Реформаторската десница трябва много ясно да си осъзнае отговорността, а тя е да победи БСП, до победи проруския кандидат на АТАКА Каракачанов и да се яви на балотаж с ГЕРБ.

ДСБ категорично подкрепя Трайчо Трайков и Гроздан Караджов за кандидат-президент като в рамките на една седмица един от тях ще бъде излъчен за кандидат - президент, уточни още Радан Кънев. "Дарик"

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев