Община Сливен

В.„24 часа”: И Гагаузов, и Янков за сливенския скандал

Янко Янков
19.04.2010 / 09:07

В днешния брой на „24 часа” е отделена цяла страница и половина на сливенския скандал. Освен авторски материал на Росица Сандулова за обвиненията срещу Лечков, са поместени интервюта с Радостин Русев, Асен Гагаузов и Янко Янков. Лечков отново се идентифицира с ГЕРБ и се хвали, че разпердушинил партиите и пак анатемосва прокурора Пламен Стефанов. ”Сам предизвиках разследване, а се коментира, че Бойко ме хвърля курбан за поука” – жалва се градоначалникът. Русев пък го обвинява в опити да открадне фирмите му и проекта на ИСПА: „Лечков обича да казва „Аз нито вземам, нито давам. Вярно е, че не дава, но взема. Аз и да съм му давал, няма да кажа. Направил съм го – забравил съм го” – откровеничи Радото.

Според Асен Гагаузов, оставката на Лечков не била добър вариант. Странно твърдение при 7-8 прокурорски обвинения! Щяло да се изгуби ценно време, твърди депутатът. Ценно време за какво? Или далаверите да продължават?!?

Значително по-радикален е депутатът Янко Янков. Според него гражданското общество в Сливен се е събудило и той очаква то да се намеси активно в процесите. В следващия вот, според него, кметът трябва да е морална личност с политически и стопански опит.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев