Община Сливен

Цветан Цветанов с висока оценка за кмета на Котел Коста Каранашев... Обеща водопровод и възстановяване на храма в село Градец

-------------------------------
21.08.2016 / 10:13

Изпитвам истинско удоволствие, защото с министър Десислава Танева, с кмета на Котел Коста Каранашев, с депутата Мария Белова и с младежите от ГЕРБ се разходихме по главната улица на Котел и видяхме едни усмихнати хора.

Те ми разказаха, че са доволни от реалната промяна в последните 8 месеца в община Котел.

Видях гости на града, които са възхитени от зеленината, от чистотата и гостоприемството на котленци.

Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред журналисти в Котел, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

„Благодаря на жителите на община Котел, че направиха правилния избор, защото тази промяна е за тях. Коста е човек, който е близо до хората и изпълнява поетите ангажименти. За нас е важно, че ГЕРБ разполага с такива всеотдайни и успешни кметове, които могат да представляват жителите, да защитават достойно техните интереси.

С министър Деси Танева, с депутатите от Сливен Мария Белова и Галя Захариева и заедно с цялата Парламентарна група на ГЕРБ ще подкрепяме всяка една добра инициатива, свързана с Котел и с областта“, подчерта Цветанов.

„Аз съм напълно удовлетворен от решението, което взехме - да издигнем Коста Каранашев за кмет на Котел. Дадохме на котленци възможността да изберат най-доброто. Днес можем да вървим спокойно, с високо вдигнати глави в центъра на Котел и да посещаваме населените места в общината. Хората искат Коста да продължи започнатото“, посочи председателят на ПГ на ГЕРБ.

Според Цветан Цветанов силата на една партия е да може да застане зад своите кандидати и те да усещат политическата подкрепа.

„Правителството на Бойко Борисов е стабилно и подпомага решаването на проблемите както в община Котел, така и в другите населени места в страната“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ седи зад управленските решения на кмета Коста Каранашев.

„Убеден съм, че още догодина тук ще има реални проекти, реализирани благодарение на европейската солидарност и на капацитета, изграден в Община Котел“, каза още Цветанов. "Фокус"

 

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов се срещна с жителите на котелското село Градец и разговаря с кмета на населеното място Ганка Миронска.

Заедно с Цветанов в Градец бяха министърът на земеделието и храните Десислава Танева, министърът на туризма Николина Ангелкова и кметът на община Котел Коста Каранашев.

По време на срещата Цветан Цветанов се запозна с проблемите на населеното място. Хората посочиха, че проблемът с водоснабдяването е един от основните за Градец, защото водата не се качва до горните части на селото.

Цветанов пое ангажимент да се търси начин чрез държавно финансиране да бъде сменен водопроводът в селото. По думите му, вероятно това би могло да се случи през следващата година.

„Храмът в село Градец, заедно с още осем църкви в цялата община, ще бъде възстановен. Ще бъдат отпуснати средства по Програмата за развитие на селските райони“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. "24 часа"

 

Още снимки от новината

-------------------------------
-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев