Община Сливен

Двама младши юрисконсулти започнаха работа в Областна администрация - Сливен

-------------------------------
16.08.2016 / 15:28

Днес Даниела Тенева и Владимира Христова бяха назначени от областния управител като младши юрисконсулти по програма „Старт на кариерата“. Двете ще работят в продължение на 9 месеца в Дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ с основно месечно трудово възнаграждение в размер на 500,00 лв.

 

Днес областният управител Татяна Петкова и заместник областният управител Камен Костов се срещнаха с новоназначените и разговаряха за дейността на администрацията и очакванията на младите експерти.

 

Петкова каза, че тук е мястото да приложат теоретичните си знания на практика. Ще погледнат на професията си от най-разнообразни ъгли, защото спектърът на дейността на областните администрации е изключително широк – от бюджет до язовири. Областният управител ги посъветва да не се страхуват от грешки, да питат за всичко, защото в администрацията работят експерти с толкова голям опит, че не само прилагат правилата, но и ги създават. „Малко са хората, които могат да кажат, че техният „старт на кариерата“ е започнал в Областна администрация“, каза още Петкова и посъветва „Не пестете въпросите и търсете отговорите.“

 

Наскоро в Областна администрация Сливен бяха назначени още две лица по Национална програма за заетост и обучение на хора с трайни увреждания на длъжност „портиер“ и на длъжност „технически сътрудник“, както и две лица по Национална програма „Помощ за пенсиониране“ на длъжност „общ работник“.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев