Община Сливен

Постановката ”Глупавият Ханс” на ДКТ-Видин в Сливен

Глупавият Ханс
18.04.2010 / 08:00

Спектакълът „Глупавият Ханс” по Братя Грим е на режисьора Ирослав Петков. Сценографията е на Свила Величкова, музикалното оформление е на Васил Громков. Участват актьорите Минка Сурдулова и Аделина Илиева.

 

Светът е пълен с хора, които крият плановете си, желанията си, мечтите си от страх да не се провалят, да не им завиди някой или да не ги урочасат. Аз самият често правя така. А ако някой съвсем доброжелателно иска да ми помогне, как да го стори, като не знае какво искам?

Ханс, когото поради неговата искреност и наивност всички наричали ГЛУПАВИЯТ Ханс, споделя мечтите си на малкото сиво човече. То сякаш щраква с пръсти и казва: „Така да бъде и да остане!”- и ето че Ханс се оженва за принцесата и става цар….

 

Отпуснете се и оставете двете актриси- разказвачки да ви потопят в малкото куклено кралство. Пред вас ще оживее приказен свят, ще ви омае вълшебството на приказката. Оставете се на магията поне за 45 минути!

 

 

 

Спектакълът е подходящ за деца на възраст от 3 до 10 години!

 

Представленията ще се играят на 20, 21, 22 и 23 април в салона на ДКТ-Сливен. Информация за часовете може да получите на телефон 62 35 41.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев