Община Сливен

Зам. - кметът на община Сливен Стоян Марков участва в среща от кампанията „Чудесата на България” за 2016 г.

-------------------------------
12.08.2016 / 21:06

Заместник-кметът на община Сливен по икономическо развитие Стоян Марков участва в дискусия на тема “Чудесата на Поморие – нови възможности за развитие на културно-историческия туризъм в региона“. Форумът се проведе в Поморие в рамките на националната кампания “Чудесата на България 2016“ на вестник „Стандарт“. В него взеха участие още Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий, министърът на околната среда и водите Ивелина Василева, зам.-министърът на културата Боил Банов, кметът на Поморие Иван Алексиев, кметове от региона, директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров, археологът проф. Николай Овчаров и др.

 

В дискусията бяха представени целите и етапите на кампанията „Чудесата на България” за 2016 г. Имаше възможност за обмяна на полезни идеи за ефективно сътрудничество на местно и национално ниво в процеса по опазването, развитието и популяризирането на Чудесата в региона.

 

Сливен също е част от кампанията и в началото на октомври ще се проведе среща за представяне на сливенското културно-историческо наследство.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев