Община Сливен

Кметът Стефан Радев пожела успех на Радослава Мавродиева и Георги Иванов на Олимпиадата в Рио

-------------------------------
11.08.2016 / 16:35

Радослава Мавродиева от Сливен отпътува за участието си на Олимпиадата в Рио де Жанейро, съобщи Стефан Георгиев – председател на АСК „Лека атлетика“ – Сливен. Тя се състезава в дисциплината тласкане на гюле и стартира участието си на 12 август – петък. Квалификациите при жените започват в 16,05 ч. българско време. Финалите в дисциплината са в 4 часа в събота. Радослава Мавродиева е единственият спортист от сливенски клуб, който участва на Олимпиадата в Рио де Жанейро. Състезателката на АСК „Лека атлетика“ – Сливен, с треньор Валентина Желязкова, беше спортист на общината за 2015 година.

 

Сливналията Георги Иванов, от спортен клуб във Враца, също ще участва на Олимпиадата в Рио. Той ще се бори за финал в квалификациите в дисциплината тласкане на гюле, които са на 18 август.

 

„Пожелавам успешно представяне на Радослава Мавродиева по време на квалификациите, които да я изпратят на финал. В петък тя ще бъде лицето на България и на Сливен пред света. Нека всички я подкрепим по пътя й към върха! Пожелавам успешно представяне и на Георги Иванов – един наистина голям спортист, който показа високи постижения по време на участието си в международни и национални състезания“, каза кметът Стефан Радев.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев