Община Сливен

„Левски" скочи на Лечков: Нарекъл сините фенове "стадо"

-------------------------------
11.08.2016 / 15:31

Левски" отвърна на вицепрезидента на БФС Йордан Лечков. Вчера „сините" поискаха оставките на членовете от Съдийската комисия и Изпълкома, а бившият национал сравни Николай Илиев с пастир на стадо. Именно това ядоса председателя на УС на „Левски", който се подписа под декларация, публикувана в официалния сайт на клуба.

 

"Уважаеми господин президент на БФС, уважаеми членове на Изпълкома на централата, смятам, че с изказването си пред спортен ежедневник от днес, 11.08., първият вицепрезидент Йордан Лечков компрометира окончателно нормалния тон, духа на разбирателството и престижа на най-висшия орган в българския футбол.

 

Използването на обидни епитети, употребата на израза „стадо" за привържениците на ПФК "Левски", които съставляват най-голямата фенска маса в България, е, меко казано, недопустимо. Без да обръщам внимание на обръщението към мен, смятам за показателно отношението на вицепрезидента Йордан Лечков към хората по трибуните. Хората, заради които съществува тази игра. Хората, заради които трябва да работи БФС.

 

За нивото на управление на българския футбол и неговото състояние красноречиво говори искреното признание на господин Лечков, че „все по-малко гледа български мачове, защото няма какво да предложат като качество отборите ни". Относно призивите за мое наказание, аз съм човек, който отговаря за действията си и ще приема с достойнство всяко решение, взето от комисиите на БФС", обявиха от „Герена". "Всеки ден"

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев