Община Сливен

Георги Вл. ПОПОВ: Сливенски сайт с безпрецедентна „реклама” за заловения хероин на Петолъчката, и не само там...

------------------------------------
08.08.2016 / 11:15

Сайтът „Сл. инфо” публикува безпрецедентна „реклама” на „основния виновник” за заловения хероин на Петолъчката преди дни – гл. инспектор С.Д., който е и шеф на антимафиотите в града под Сините камъни.

Сайтменът, който негласно бива смятан и за пиар на сливенската полиция, ползващ нерядко недостъпна за дугите колеги информация, е публикувал следното:

 

„Той получи половин дузина похвали. И не от кого да е, а лично от главния секретар на МВР Георги Костов.

Главен инспектор Слав Добрев е шеф на антимафиотите в Сливен. И основен "виновник" за залавянето на 5,3 кг чист хероин на Петолъчката. Оказа се, че хероинът пътуващ от Афганистан за Румъния, е хванат благодарение на малко информация от чужда спец служба и много силната интуиция на сливенския полицай.

През последните години Слав Добрев се утвърди като страшилище за всички производители и търговци на дрога в Източна България. Иначе мълчаливото ченге успя да разбие немалко бандитски мрежи.

Междувременно той завърши право, което един ден със сигурност ще му помогне в кариерното развитие.

Днес обаче Слав Добрев е "ловец" на наркотрафиканти и дрога. И го прави добре.”

 

Почти всекидневно четем за полицейски акции в страната по залавянето на производители на дрога и други престъпления, но и в централен аспект пиарите на МВР спестяват основни детайли от дейността на отделни свои служители и звена. Особено пък в сферата на борбата с наркобизнеса и наркотрафика, която е особено опасна и рискова за тях.

Споменатият по-горе антимафиот заслужава наистина уважение и признателност, но прекаленото осветляване на факти около неговата личност и дейност едва ли са оправдани. То е плод на нечии не съвсем здравословни амбиции, и „главният виновник”(авторът) следва да го осъзнае.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев