Община Сливен

55 акта за силна музика и 31 за движение на каруци са съставили служители на ОД на МВР-Сливен за един месец

-------------------------------
03.08.2016 / 12:25

За месец юли служители на Районно управление на МВР в град Сливен са съставили 338 акта по НОБС, свързани с нарушения на търговска дейност, движение на ППС с животинска тяга, нарушаване на нощната тишина, разпиляване на смет извън контейнерите за битови отпадъци, разхождане на кучета в забраните зони, липса на намордници, при по-големите породи, и други.

55 от тях са за нарушаване на нощната тишина, от които 37 са в квартал „Надежда”. За силна музика и неизпълнение на полицейско разпореждане са задържани трима и са иззети 9 музикални уредби.

По забраната за движение на превозни средства с животинска тяга на територията на града в РУ-Сливен, са съставени 31 акта. Полицейски служители са иззети 20 кошума, които са предадени са съхранение на община Сливен.

109 акта са съставени по чл.27,ал.1 от НОБС за изхвърляне, изваждане и разпиляване на отпадъци, извън контейнерите за смет.

 

В РУ-Сливен е създадена организация, при която с всички законови сили и средства и с наличния ресурс да се осигури спокойствието на гражданите и спазването на НОБС.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев