Община Сливен

Нечувано! Откраднаха колите на двама полицейски шефове в Бургас

-------------------------------
02.08.2016 / 15:45

Полицията в Бургас издирва личните автомобили на шефовете на две от ключовите управления на МВР в града. Откраднати са колите на шефовете на Първо и Четвърто управление на полицията - Иван Иванов и Халид Аптарман.

Автомобилът Форд "Галакси" на Иванов е изчезнал от центъра на Бургас. Парадоксално, точно това е територията на Първо РПУ. Джипът Сузуки "Витара" на Аптарман пък е задигнат от паркинг в комплекс „Изгрев".

Полицейският шеф отишъл да вземе съпругата си от комплекса, но щом се върнал, от возилото му нямало и следа. Разследващи съобщиха пред „Дарик", че същият автомобил преди време е бил собственост на служител на ДАНС в Бургас.

Запознати разкриха още, че по същото време е правен опит да се отвори и трета кола- на агент от службите в Бургас.

Случаите не са огласени в официалния бюлетин на МВР.

До момента возилата не са открити. Неофициално, криминалисти твърдят, че вече имали насоки.Случаите са сведени и до знанието на ДАНС.

В официален коментар пред "Дарик" от Областната дирекция на МВР - Бургас съобщиха, че работят в еднаква степен на ангажираност, както за разкриване на противозаконните отнемания на коли на редовите граждани, така и на полицейски служители.

"Не делим хората на полицаи и редови граждани, работим с еднаква натовареност", казаха от МВР.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев