Община Сливен

Кметът на Кермен Живко Жечев сам се е заел да запълва дупките по улиците в града

Кметът на Кермен Живко Жечев сам се е заел да запълва дупките по улиците в града
26.07.2016 / 19:08

Кметът на град Кермен в община Сливен Живко Жечев запълва дупките със собствена техника и бракуван асфалт от строежа на „Тракия”. Това е потвърждение на правилото, че "И сам воинът е воин".

 

Кметската акция е тема номер едно в града. Хората твърдят, че близо 30 години не са виждали да асфалтират улици, докато една сутрин кмета запалил трактора и се заел да преасфалтира.

 

След няколко писма до община Сливен кметът разбрал, че пари за улиците на Кермен няма. Сетил се за бракуван асфалт от строежа на магистрала "Тракия". Техниката и трудът - от него.

 

От община Сливен казаха за bTV, че запълването на уличните дупки е временно решение, което не влиза в графа"пътен ремонт". Много от кметовете по селата правели същото, защото пари за асфалтиране няма

 

"Явно ще ги подразни, но аз не се притеснявам, не правя незаконни неща. С личен труд и техника искам да променя Кермен", коментира Живко Жечев.

 

Въпреки че подкрепят кмета, мъжете от Кермен не се включват в акцията. В града казват, че е бунтар и залагат дали ще успее./bTV

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев