Община Сливен

Близо 2000 мотористи от цялата страна се включиха в тридневната проява в местността „Сайганица”, Котленско

Близо 2000 мотористи от цялата страна се включиха в тридневната проява в местността „Сайганица”, Котленско
25.07.2016 / 16:31

Мото шествие беляза официалната част от програмата на събора край Кипилово. Близо 2000 мотористи от цялата страна се включиха в тридневната проява в местността „Сайганица”.

Кметът на Коста Каранашев при откриването на мотосъбора заяви, че е безкрайно щастлив да посрещне гостите на историческото място, където е имало живот и преди 2000 години.

 

„Това е първият събор, който организираме на територията на Община Котел и аз се радвам, че посрещаме все повече гости от всички краища на страната. Благодаря на Иван Тодоров от мото клуб “Лястовица 33″, с когото сме приятели повече от 20 години и неговият екип за чудесната организация и вложените усилия за организирането на един подобен празник”, каза още кметът.

 

За здраве и безаварийно каране бе отслужен водосвет. Риболовът бе част от атрактивната програма, която бе наситена с много рок, игри и забавления.

Мотосъборът се провежда за първа година, но предстои да се превърне в традиционен, обявиха организаторите от мото клуб "Лястовица 33 - (Swallow 33)" и Oбщина Котел. /Topnovini

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев