Община Сливен

Условна присъда за студент от Сливен с наклонности към содомия

Условна присъда за студент от Сливен с наклонности към содомия
14.07.2016 / 16:00

Студент, подсъдим за участие в мрежа за разпространение на брутални клипове със содомия, секс между кръвни роднини, сношения с кучета и пр. извращения в интернет, получи условна присъда от една година лишаване от свобода с четири години изпитателен срок.

 

Решението е на Бургаския районен съд. То бе произнесено след постигнато споразумение между прокуратурата и подсъдимия. Младежът с инициали Б.Ж. от Сливен бе спипан през декември 2014 г. в апартамента си в бургаския комплекс „Зорница". Там в персоналния му компютър, МВР служителите откриха цяла поредица от скандални сексклипове.

 

Сюжетът на филмите е конкретизиран в заглавията: Brother and sister filmed sex on camera", "Yo-Nudists-Mother With Daughter At Beach", „Prostitute Cumshot In Mouth", ", Animal-Dog-Amateur-Zooskool-Zenya-Sweet Dog Love Afternoon" и т.н.

 

За създаване на един от порнографските материали е използвано лице, което изглежда като ненавършило 18 години, но самоличността му е неустановена, сочат данните от съдебното следствие.

 

Подсъдимият твърди, че е „свалял" клипчетата за себе си, но не знаел, че те попадат в черна зона на интернет. С решение на магистратите той бе осъден да плати 1 500 лева глоба по обвинението за разпространение на порнография в интернет./Дарик

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев