Община Сливен

Кметът на община Нова Загора Николай Грозев с номинация за кмет на месеца

Кметът на община Нова Загора Николай Грозев с номинация за кмет на месеца
12.07.2016 / 11:32

Кметът Николай Грозев е номиниран от портала на българските общини - kmeta.bg - за кмет на месец Юли. Номинацията е в раздел "Спорт и отдих" в категория "Общини от 20 до 50 000 жители". Другите участници в посочената рубрика са градоначалниците на общините Айтос, Ботевград, Горна Оряховица и Поморие.

 

„Работим усилено, за да живеем всички в по-уютна и добре уредена среда. Стараем се да поддържаме зеления облик на Нова Загора, но за да стане това трябва да гледаме всички в една посока. През последните месеци зачестиха случаите на счупени дръвчета, цветя и пейки, повредени елементи на поливната система и кошчета за смет. Затова призовавам жителите на нашата община да бъдат безкомпромисни с подобни действия. Ще продължим да създаваме зелени пространства, но нека заедно пазим вече изградените, като всяка една вандалска проява бъде санкционирана.” – допълни Грозев.

Във връзка с предприетите мащабни проекти за озеленяване и обновяване на Нова Загора и предвид законовата отговорност на Общината по осигуряване опазването на обществения ред, градоначалникът е възложил на служители от общинска администрация да следят за прояви на непристойно поведение и да сигнализират своевременно органите на реда.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев