Община Сливен

Кметът Стефан Радев връчи наградата "Полицай на 2015 година" на инспектора от "Криминална полиция" Мирослав Стоянов

-------------------------------------
04.07.2016 / 15:03

Кметът на общината Стефан Радев връчи отличието "Полицай на 2015 година" на Мирослав Стефанов Стоянов, инспектор в сектор "Криминална полиция" към Районно управление на МВР - Сливен. Това стана на официална церемония по случай професионалния празник на служителите на МВР -5 юли и 137-та годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи.

 

Мирослав Стоянов бе отличен за негова разработка и реализация, при която е предотвратено засаждането на големи количества канабис в гориста местност в Природен парк „Сините камъни” и за цялостен принос в борбата с производството и разпространението на наркотични вещества. Стоянов получи плакет от Областната дирекция на полицията и подарък от Община Сливен.

 

Стефан Радев поздрави служителите на Министерството на вътрешните работи с професионалния им празник. "Използвам случая, за да изкажа благодарност към всички Вас за денонощния Ви труд в името на това гражданите да се чувстват по-спокойни и защитени, както и за опазването на обществения ред. Аз вярвам, че благоденствието на едно общество е свързано със спазването на правила и затова в мое лице винаги ще имате поддръжник", каза в словото си Радев.

 

По-рано кметът, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, народните представители Мария Белова, Галя Захариева, Иван Славов и Янко Янков, зам.-областният управител Камен Костов, представители на държавната и общинска администрация и институции присъстваха на официална церемония по отбелязване на празника на МВР, която се състоя на площад "Хаджи Димитър" в Сливен. Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий отправи своите поздравления и благопожелания към служителите на сливенската полиция. Бяха поднесени венци и цветя в знак на признателност към загиналите за свободата на България. Проведе се и демонстрация по задържане на въоръжен извършител на престъпление с прилагане на специални тактически способи от „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към Областната дирекция на МВР-Сливен.

Още снимки от новината

-------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев