Община Сливен

Служителите от Областна дирекция на МВР – Сливен отбелязаха тържествено своя празник

-------------------------------------
04.07.2016 / 14:54

Навършват се 137 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. По този повод Областната дирекция на МВР – Сливен организира тържествената церемония, която се проведе днес на пл. „Хаджи Димитър“.

След приемане на строя от директора старши комисар Чавдар Божурски, Негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Иоаникий отправи поздрав към служителите на МВР.

 

Беше проведен ритуал по поднасяне на венци и цветя пред паметника на Хаджи Димитър и сливенските възрожденци. От името на областния управител Татяна Петкова, цветя в знак на признателност поднесе Камен Костов – заместник областен управител.

 

Сред официалните гости бяха още народни представители от Сливенски избирателен район, кметът на община Сливен Стефан Радев, ръководители на държавни структури и местни администрации, съд, ЦПС-Сливен, много граждани.

 

Тържествената част завърши с демонстрация по задържане на въоръжен извършител на обир чрез прилагане на специални тактически способи от „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР - Сливен.

 

По-късно в ДНА-Сливен се проведе тържествено събрание, на което бяха връчени наградите „Полицай на месеца” и „Полицай на 2015 година”, купите и медалите на победителите в спортния турнир по футбол и стрелба. Ст. комисар Божурски връчи и плакети за проявена доблест и дълг на граждани от област Сливен, оказали помощ в разкриването на престъпления.

 

По случай 137-годишнината от създаването на МВР областният управител Татяна Петкова изпрати поздравителен адрес до ръководството и служителите на ОД на МВР – Сливен. „Убедена съм, че редовете на Областна дирекция на МВР - Сливен са изпълнени със служители с богат професионален опит, висок морал и самоотверженост. Качества, на които всички ние разчитаме за осигуряването на спокойствие, сигурност и ред в ежедневието ни. Пожелавам Ви от сърце здраве, професионални успехи и повече поводи за удовлетворение от нелеката и отговорна работа, на която Вие и Вашите колеги сте се посветили!“ се казва в него.

Още снимки от новината

-------------------------------------
-------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев