Община Сливен

Поздравителен адрес на директора на ОДМВР-Сливен ст. комисар Чавдар Божурски послучай празника на МВР

------------------------------------
04.07.2016 / 09:44

Уважаеми служители на МВР,

По случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи – 5 юли имам удоволствието да ви поздравя от мое име и от името на ръководството на Областната дирекция на МВР в град Сливен.

Избрали сте една трудна и отговорна професия - обърната с лице към риска, лишена от илюзии и лукс. Професия, изискваща всеотдайност, лоялност, дисциплина и хуманизъм. Грижата на държавата за спокойствието и сигурността на гражданите, за защитата на техните права и достойнство е във ваши ръце. Това е висока чест, но и постоянна проверка на вашата морална, професионална и физическа издръжливост.

Високите европейски стандарти и сложните социално-икономически условия на нашето съвремие, ни поставят нови изисквания.

Те налагат непрекъснато развитие и усъвършенстване на дейността на всички служби и звена включени в системата на Министерството, професионален и високоотговорен подход при решаване на служебните задължения, нетърпимост към всички прояви, уронващи престижа на полицейската институция.

Изказваме нашата благодарност на всички партньори, които ни помагат в опазване на законността в нашия град – прокуратура, съд, кметове, други институции, неправителствени организации , медии и граждани.

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!!

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев