Община Сливен

Полицаите от Нова Загора отбелязаха с тържество предстоящия празник на МВР

-------------------------------
01.07.2016 / 15:36

На 5 юли служителите на Районно управление на МВР – Нова Загора се събраха, за да отбележат 137-мата-годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи. Празникът на работещите в тази сфера бе уважен от: зам.-кметът на Община Нова Загора Маргарит Тодоров; председателят на ОбС – Нова Загора Георги Николов; председателят на Районен съд – Нова Загора Георги Йорданов; административният ръководител на Районна прокуратура Драгомир Драганов; директорът на Държавно горско стопанство Ганчо Петров; д-р Стефан Стефанов от Агенцията по безопасност на храните; директорът на Исторически музей Пейчо Пейчев; началникът на ВиК – Нова Загора Иван Енев; директорът на Регистрационно-приемателен център, с. Баня Димитър Захариев; управителят на МБАЛ „Света Петка“ Динко Иванов; управители на частни охранителни фирми; директори на учебни заведения в града; служители на Районното управление и Пожарна безопасност и жители на града.

Началникът на РУ на МВР – Нова Загора главен инспектор Стефан Борисов поздрави своите колеги, като им пожела здраве и сили, за да продължават да изпълняват професионалния си дълг. Той изказа и благодарност към семействата на всички полицейски служители за оказваната подкрепа и разбирането. Г-н Борисов прие поздравителен адрес от кмета на община Нова Загора Николай Грозев, в който се обръща към всички служители на РУ на МВР – Нова Загора с думите: „Благодаря Ви за непоколебимата решителност за противодействие на престъпността в защита на държавността и законността. Вашите успехи и резултати са основание за заслужена гордост и самочувствие!“

Тържественото събрание продължи с обявяване на отличени служители за проявен професионализъм и музикален поздрав към присъстващите от възпитаниците на ОШИ „Илия Аврамов“.

 

Пресцентър на община Нова Загора

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев