Община Сливен

Областният управител Татяна Петкова връчи свидетелствата за управление на МПС на ученици от ПГ по механотехника - Сливен

-------------------------------
30.06.2016 / 20:01

На 30.06.2016 г. областният управител Татяна Петкова връчи свидетелствата за управление на моторно превозно средство на някои от успешно завършилите ученици от Професионалната гимназия по механотехника – Сливен. Това стана официално по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата.

 

„Пожелавам на всички, които днес получават свидетелствата си за управление на моторни превозни средства, добър и безавариен път. Вие поемате голяма отговорност, включително за живота на хората, които ще возите и тези, които ще срещате на пътя. Никога не шофирайте, ако сте употребили алкохол и винаги съобразявайте с каква скорост шофирате, за да съхраните вашия живот и живота на хората около вас. Разумно управлявайте автомобилите си и не нарушавайте Закона за движение по пътищата,“ пожела Петкова на младите водачи.

 

Освен свидетелствата за управление, водачите получиха и изработена в Областна администрация Сливен и подписана от областния управител брошура с препоръки и съвети към водачите на МПС.

 

Съвети за безаварийно шофиране дадоха и членовете на Областната комисия по безопасност, сред които представители на Регионална дирекция „Автомобилна администрация“, сектор „Пътна полиция” при ОД на МВР Сливен, Съюз на българските автомобилисти, Регионален инспекторат по образованието, Областен съвет на БЧК и други.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев