Община Сливен

45-годишен от с. Езеро остана без кон. Други криминовини

------------------------------------
30.06.2016 / 10:26

На 28 юни 45-годишен мъж от село Езеро е подал заявление за кражба на домашно животно-кон, негова собственост. Животното е било оставено на паша в района на кметството на село Езеро. Кражбата е извършена за времето от 09,00 до 10,30 часа. В резултат на проведените незабавни издирвателни действия откраднатото животно е било намерено късно вечерта в канал между село Езеро и Нова Загора. Извършител на кражбата е криминално проявеният В.М.(28г.) от град Нова Загора. Той е скрил животното в канала, като е смятал по-късно да го продаде. В.М. е задържан за 24 часа. Конят е върнат на собственика. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Новозагорски криминалисти работят по случай на кражба на далекосъобщителен кабел в землището на село Баня. Вчера в 15,00 часа е получен сигнал за прекъснат кабел в западната част на стария път от село Баня за град Нова Загора. На място е установен изкоп, от който са откраднати 19 м. съобщителен кабел. По случая е образувано досъдебно производство.

 

В сектор “Пътна полиция” е установен неправоспособен водач, който е управлявал лек автомобил “Мерцедес”. На 29 юни 30-годишният, неправоспособен Д.Т. е управлявал лек автомобил, като го е вкарал в халето на сектор “Пътна полиция” в Сливен за пререгистрация. Д.Т. има наложено административно наказание за управление на МПС, без да притежава шофьорска книжка. Срещу него е образувано бързо производство.

 

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев