Община Сливен

Георги Вл. ПОПОВ: За данданиите откъм и оттатък „Надежда”. Очакваме повече от полицията и общината!

------------------------------------
28.06.2016 / 11:26

Вчера шефът на РПУ-Сливен Димитър Николов в личен контакт с нас ни информира, че полицаи са извършили проверка на повод вчерашната наша публикация „Скандално! Адски тътени откъм Надежда...”

Според него, в заведение на к-с „Ара” оттатък ромския квартал е имало сватба. Проверяващите установили, че случилото се е в рамките на нормата и разрешителния режим. И спомена за „две сърца” в небето, породени от адския трясък, все едно в „Даме Груев” и другаде паднаха два снаряда...

Що за нормален режим е един подобен безпардонен акт 5 минути преди 23 часа, в абсолютно нарушение на съществуващата Наредба за опазване на обществения ред? В този дух са и коментарите на сливенци във Фейсбук, както и директните такива в нашата поща. Въпросното нарушение не е прецедент в последно време, като често пъти фойерверките откъм и оттатък „Надежда” будят людете в доста късен час. Те протестират и срещу чалга оргиите откъм квартала, зачестили напоследък най-вече в празничните дни. Снизхождението към тях гарантира нови подобни изяви в ущърб на гражданите. Очакваме повече от полицията и общината!

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев