Община Сливен

Летни занимания за децата предлага за поредна година Детски комплекс - Сливен

------------------------------------
23.06.2016 / 09:17

Летни занимания за децата предлага за поредна година Детски комплекс – Сливен, е съобщил за Радио „Фокус” директорът Георги Иванов.

Деца от 7 до 15 години имат възможност до края на юли да се занимават в няколко модула - английски език, компютър и интернет технологии, приложни изкуства, рисуване, астрономия, народни танци, фитотерапия и тихи игри.

„Заниманията са за тази възраст, тъй като работата ни е показала, че именно децата на тези години се интересуват от летните дейности. Много от тях, след като за посещавали летните ни занимания, след това през учебната година се записват в някои от извънкласните занимания в Детския комплекс“ – коментира Георги Иванов. Той увери, че нито едно дете, пожелало да разнообрази лятото си със заниманията в Комплекса не е върнато.

„Това не са само деца от Сливен и общината, а и такива, дошли на гости на баба и дядо от София, Пловдив, Варна, имаме и едно „американче“, което живее с родителите си в САЩ, а през лятото идва на игри и обучение в Детския комплекс“ – допълни Иванов. Заниманията се провеждат от понеделник до петък в преди обедните часове.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев