Община Сливен

Гладен крадец ограби хладилника на самотна жена от Котел

------------------------------------
23.06.2016 / 09:08

Градът е потресен след необичайната кражба споходила домът на една беззащитна котленка. Потърпевшата пожелала анонимност, още в шок от случилото се разказва:

В два часа след полунощ изгладнелия апаш разбил прозорец на първия етаж за да проникне в домa на ограбената. Жената разбрала, че някой се движи в къщата й. Когато утихнало, тя останала будна до сутринта в очакване и страх какво се е случило и кой е бил в къщата.

Сутринта видяла отворения хладилник, от който липсвали определени неща.

Крадецът явно бил с претенции и подминал част от продуктите. Но прибрал няколко къса месо, луканка, кашкавал и бутилка с узо.

С насълзени очи жената уточнява, че точно тези скъпи храни и били подарени от приятелка, която наскоро и е гостувала. Живеейки скромно, на ръба на оцеляването, препитаваща се с ръкоделия и изработването на тъкани сувенири, жената се мъчи да разбере случилото.

В скромния си живот и лишения, жената често помагала на по-бедни и гладни с каквото може. Споделяла залъкът си и с бездомни кучета и котки.

Не оправдава кражбата и желае извършителя да бъде наказан, но е склонна и да му прости.

Котленската полиция е взела отпечатъци от хладилника. Установено е, че в къщата няма други набези. Посегателството с взлом е сведено само и единствено върху хладилника. По случаят се работи и гладния крадец се издирва.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев