Община Сливен

Международен зумба фестивал „The Blue Rocks“ ще се състои от 17 до 19 юни в Сливен

-------------------------------
17.06.2016 / 15:00

Международен зумба фестивал „The Blue Rocks“ ще се състои в Сливен от петък до неделя - 17-19 юни.

Състезанието се организира от танцово студио ”Борис Панайотов” към Военен клуб – Сливен и Община Сливен, съобщи за Радио "Фокус" - Сливен Борис Панайотов - хореограф и инструктор по зумба и латино танци в танцовото студио.

Фестивалът се провежда за втори път и има за цел да се превърне в ежегоден. В него се показват и упражняват основните зумба стилове, най-новите течения в сферата, и танцови шоу програми в латино стиловете - салса, бачата, кизомба и др. Зумба- фитнес е най-популярната фитнес програма в световен мащаб, практикувана от милиони хора във всички държави. Тя съчетава латино танците, аеробика и фитнес упражнения, които спомагат за моделиране на тялото и разтоварване от стреса в ежедневието.

Такова мероприятие дава шанс на младите и активните хора да се запознаят с атрактивни и разтоварващи методи за здравословен начин на живот и да прекарват смислено времето си, а инструкторите да надградят уменията си.

The Blue Rocks-2 ще се проведе в спортна зала „Васил Левски” от 17 до 19 юни. В 18.30 в петък е официалното откриване.

В спортна зала „Васил Левски” в събота проявата започва в 9.00 часа. В неделя ще се състои Зумба поход до Карандила на езерото, където ще се проведе зумба курс на открито.

В тазгодишното събитие специални гости ще бъдат отново едни от най-именитите инструктори в света. "Фокус"

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев