Община Сливен

С празничен концерт Школа по изкуствата „Илия Аврамов“ - Нова Загора отбеляза края на учебната година

------------------------------------
17.06.2016 / 09:00

На 16 юни детският талант, жизнерадостта и красотата превзеха лятната сцена в Градската градина. В горещата юнска вечер талантливите възпитаници на Школа по изкуствата „Илия Аврамов“ посрещнаха родители, приятели и почитатели на музиката, за да отбележат края на учебната 2015/2016 година. Директорът на школата – Андония Спасова приветства всички гости и изрази своята признателност и огромна благодарност към ръководството на Община Нова Загора и НЧ „Д. П. Сивков – 1870“ затова, че дават възможност на възпитаниците на школата да се чувстват значими, подкрепяни и обгрижвани. Благодарност отправи и към своите колеги за търпението, себеотдаването и ентусиазма, които полагат през цялата година и доверието, което изграждат в своите ученици.

В празничния концерт талантите от класовете: „народно пеене“, „поп пеене“, „китара“, „цигулка“, „пиано“, „ударни инструменти“ и „балет“ демонстрираха напредъка в своето развитие. Със своите изпълнения даровитите новозагорчета развълнуваха всички присъстващи, докоснаха сърцата и предизвикаха блясък в очите и усмивки по лицата им.

В края на вечерта възпитаниците на ШИ „Илия Аврамов” получиха свидетелствата и бележниците си от своите преподаватели, след което с нетърпение се отправиха към дългоочаквана лятна ваканция в търсене на приключения и нови приятелства.

Още снимки от новината

------------------------------------
------------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев