Община Сливен

Ученичката от Котел: Убих бебето си, защото бе дяволско същество!

Бебе
08.04.2010 / 11:55

17-годишната ученичка от Котел е убила новороденото си дете, за да не й пречи на кариерата. – пише сайтът „Разкрития”. Младата дама искала да стане чалга певица.Криминалистите осветлиха още факти, свързани с жестокото убийство. Приятелката на убийцата Надежда – Красимира, казала пред полицията, че седмици преди да роди, бъдещата майка разглеждала в интернет обяви за бездетни майки и форуми за проблемни бременности. Предполага се, че тя искала да продаде детето си, но не могла да намери купувач навреме и затова посегнала към живота на клетото създание. Разследващите органи имат и друга работна версия – възможно е, ученичката да е извършила ритуално сатанинско убийство. Ако се потвърди някоя от тези версии, тя ще лежи в Сливенския затвор и няма да се размине само с условна присъда. Приятелката на майката-убийца, която е нейна съквартирантка, много пъти е чувала тя да крещи: „Махай се от мен! Махай се! Мразя те!” А след като е родила и убила детето, на следващия ден й казала: „Така трябваше да стане, това беше дяволско същество!”. След като ченгетата дошли в квартирата й след подаден сигнал и са я попитали къде е бебето, тя казала: „Няма такова нещо. Объркали сте се. Аз изобщо не съм била бременна”. Малко след това обаче, полицаите открили малкото трупче, увито в хавлия, в гардероба й. Те са отложили разпита, тъй като Надежда казала, че й е лошо и дори била настанена в болница.

„Става въпрос за особено жестоко убийство! Тя е наръгала бебето си над десет пъти с нож”, твърдят патоанатомите.Междувременно стана ясно, че ученичката била високомерна и нямала никакви приятели в училище. Постоянно отсъствала от учебните занятия, но винаги намирала медицински бележки. Полицията издирва лекаря, който й подписвал и подпечатвал бележките, защото има съмнения, че той искал да купи бебето, но не са успели да се споразумеят за цената.

А бащата на детето най-вероятно е 22-годишен мъж от Котел на име Хасан, с когото убийцата имала връзка преди месеци. Той обаче, дори не знаел, че Надежда е бременна и че ще става баща. Но в училището й тръгнал слух, че бащата може да е и асистент-преподавател, за когото имало съмнения, че има отношения с ученички.

Друг любопитен факт е, че от много време насам, младата дама проституирала. Тя харчела много пари и си купувала, каквото иска – това коментират нейните съученици, които са потресени от жестокия случай. Пред родителите си тя твърдяла, че работи в лавка и затова винаги разполага с пари.

Иначе семейството й било с добра репутация – майка й била счетоводителка, а баща й – началник смяна в ТЕЦ „Марица”. Но родителката на убийцата не само, че не знаела за бременността на дъщеря си, но при последния разговор, който провела с директорката на училището, заявила, че Надежда никога не е била с мъж и затова още е девствена.

Младата дама е изключена от училище и все още не се знае накъде ще я води пътя на съдбата й – дали към Сливенския затвор, или към бляскавата слава на фолк певица?!

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев