Община Сливен

Кметът Николай Грозев даде традиционния прием за социалните работници в Нова Загора

--------------
10.06.2016 / 15:00

На 9 юни кметът на община Нова Загора - Николай Грозев, даде традиционния си прием за социалните работници в община Нова Загора, в знак на благодарност към труда на работещите с хора в риск и уязвими групи.

Празничното събитие се състоя в Клуб на дейците на културата – гр. Нова Загора, където среща си дадоха социални работници от Дом за стари хора, с. Баня; Комплекс за социални услуги за деца и семейства, с. Асеновец; Домашен социален патронаж, гр. Нова Загора; Защитено жилище за хора с умствена изостаналост, гр. Нова Загора; Дневен център за деца с увреждания, с. Асеновец и Център за обществена подкрепа, гр. Нова Загора. Домакинът на тържеството - кметът Николай Грозев поздрави всички работещи в социалната сфера, като отправи своята благодарност за труда, търпението и последователността, с които изпълняват благородната си мисия и отстояват социалната справедливост и правата на хората. Пожела на всички здраве, лични и професионални успехи, да вярват в доброто и да предават тази вяра чрез делата си и занапред.

И тази година, в празничната вечер бяха присъдени отличия на институции с принос в развитието на социалната работа в община Нова Загора. Г-н Николай Грозев връчи почетен плакет за успешно реализирани социални услуги на: Дневен център за деца с увреждания, с. Асеновец с директор – Цонка Милева; Домашен социален патронаж, гр. Нова Загора с управител – Катя Иванова; Комплекс за социални услуги за деца и семейства „Детство за всички”, с. Асеновец с директор – Георги Мaнгъров.

Музикални поздрави за всички присъстващи бяха отправени от възпитаници на ОШИ „Илия Аврамов“, които допринесоха за доброто настроение на празнуващите.

Още снимки от новината

-------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев