Община Сливен

Кметовете на Сливен и Твърдица поздравиха Агенция "Фокус" послучай 16 години от създаването й

-------------------------------
07.06.2016 / 15:55

Поздравителен адрес до основателя и собственик на Информационна агенция „Фокус“ Красимир Узунов изпрати кметът на община Сливен Стефан Радев.

„Уважаеми г-н Узунов, за мен е чест и удоволствие да се обърна към Вас, екипа на Агенция „Фокус“ и всички нейни читатели по случай 16-тата годишнина от създаването на Агенцията, превърнала се в мярка за бързина, достоверност и обективност на информацията.

През годините наложихте името си чрез професионализъм и почит към аудиторията. Завоювахте сериозна лидерска позиция и генерирате доверие. Приемете моето уважение за стремежа да повишавате журналистическите стандарти и да градите историята на медийната среда в България, към обществената ви ангажираност и популяризиране на българската истори, традиции и култура. Пожелавам на Вас и целия екип много здраве и бъдещи успехи!

Продължавайте да показвате истината на своите читатели у нас и по целия свят със същата динамика и професионализъм! Честит празник“, се казва в поздравителния адрес на кмета на Сливен Стефан Радев.

 

Агенция „Фокус” се е доказала във времето като абсолютно достоверен източник на информация, както и като надежден и коректен медиен партньор, заяви кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов.

„Агенция и Радио „Фокус“ са били винаги близо до проблемите на хората", допълни Атанасов. Според него значителна е и ролята на медията като посредник между жителите на общината и местната управа.

„Жителите на Твърдица могат да разчитат да получат бърза и точна информация за нашата работа. Вие сте най-бързият и пряк контакт с нашите съграждани, а и наш коректив”, заяви Атанасов. „С Агенция и Радио „Фокус“ винаги сме си взаимодействали отлично и се надявам доброто ни сътрудничество да продължи. В община Твърдица се работи много, правят се много неща за хората, има какво да се каже, а добрите практики трябва да се афишират“, подчерта кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов.

На хората, които правят новините, Атанасов пожела здраве и благодари за работата.

Още снимки от новината

-------------------------------

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев