Община Сливен

Делибалтов подреди изпълнителното бюро на БСП-Сливен по свой тертип. Кольо Милев и поне три бивши ченгета воглаве на червените

------------------------------------
06.06.2016 / 11:03

Солдафонът Кольо Милев, един от виновниците (заедно с Лечков) за упадъка на Сливен, се сдоби с нова позиция. Той бе избран за член на изпълнителното бюро на БСП в града. Неотдавна влезе и в НС на партията най-горе.

Новото изпълнително бюро е подредено по вкуса на местния лидер - ревностен фен на Феликс Джерджински. Според запознати, в него има поне три бивши ченгета от ДС. Ето кои са останалите в бюрото:

 

Деян Дечев – бивш депутат и сегашен съветник, Минко Минчев – бивш съветник, Павлета Генчева – бивш съветник, Мариета Петкова – сегашен съветник, Радослав Кутийски – сегашен съветник, Стефан Щилиянов – сегашен съветник, Злати Златев, който представлява ветераните в БСП.

 

Новоизбраният лидер на червените Корнелия Нинова и първите й ретроградни изяви тук и там като тази пред паметника на Живков в Правец, не оставят никакво съмнение що се случва с „модерната лява”. БСП-Сливен не прави изключение: в състава на бюрото няма нито едно по-„свежо” лице, изключая може би Мариета Петкова. Отсъствието на люде като Соня Келеведжиева е показателно.

Но както е казал поетът: Другари комунисти, да стегнем своя строй!

 

Георги Вл. ПОПОВ

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев