Община Сливен

Днес в Сливен стартира планинското рали "Българкa"

-0-----
04.06.2016 / 13:00

На площад „Хаджи Димитър” днес беше даден церемониалният старт на планинско състезание „Българка-2016”. Кметът на Сливен Стефан Радев, председател на организационния комитет, пожела на състезателите безаварийно да достигнат до успешен финал в надпреварата. Той благодари на организаторите, на органите на МВР и на Спешния център за осигуряването на логистиката на състезанието.

 

Стефан Радев отправи призив към зрителите на ралито да спазват указанията на органите на реда, за да не бъдат допуснати инциденти по трасето. Сред официалните гости беше и председателят на Общинския съвет Димитър Митев. Домакин на състезанието е община Сливен.

 

В планинско „Българка-2016” участват 51 екипажа от страната, сред които и шампионите в този спорт.

 

Б.ред. – Планинско „Българка-2016” е организирано от АСК „Булсим” – Сливен, а в него участват 11 сливенски пилоти. Състезанието е трети кръг от националния планински шампионат.

 

Днес от 14 часа ще се проведе тренировка в три манша, в местността Абланово. Официалният старт на състезанието е на 5 юни в 10,30 часа при чешмата в местността Абланово. Награждаването на победителите ще бъде в 14 часа.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев