Община Сливен

Областен информационен център Сливен Ви кани на концерт-хепънинг на 9-ти май

------------------------------------
05.05.2016 / 09:55

С празничен концерт-хепънинг Областен информационен център Сливен ще отбележи финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“, Деня на Европа и своя пети рожден ден. Открита сцена с много песни, танци и весело настроение очакват жителите и гостите на гр. Сливен. В проявата ще се включат детски танцови състави към Военен клуб – Сливен. Водещи на събитието ще бъдат актьори от Държавен куклен театър – Сливен. За най-малките зрители са предвидени забавни игри с много изненади и награди.

По време на събитието ще бъде организирано изложение, популяризиращо успешни проекти, реализирани с европейски средства.

Празничната програма ще започне от 12:30 часа на 09 май 2016 г. /понеделник/ пред Военен клуб-Сливен (при лошо време концертът ще се проведе в залата на Държавен куклен театър-Сливен).

Мероприятието бележи финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“, която през изминалите два месеца се изпълняваше на територията на цялата страна. Инициативата се организира от Мрежата от 27 областни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове и бе насочена към повишаване на информираността на българските предприятия и всички заинтересовани лица относно възможностите за изпълнение на европейски проекти.

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев