Община Сливен

Сливенски съдии и прокурори обсъдиха проблемите

Съдебна палата - Сливен
30.03.2010 / 09:49

Работна среща за набелязване на проблемните области в работата между Районен съд и Районна прокуратура - Сливен се проведе вчера.

В нея участваха зам.председателят на Районен съд Сливен Ангел Гагашев, зам. районният прокурор Николай Димитров и магистрати от двете институции.

Акцент на срещата бе въпросът с върнатите за доразследване дела на прокуратурата, с оглед намиране на конкретни решения, които биха допринесли за повишаване качеството на работата и срочността при приключване на делата.

Присъстващите на срещата изразиха своите становища за преодоляване на различията и пречките възникнали по повод изпълнение на служебните им задължения, обмениха конкретни мнения и взаимни препоръки относно утвърдените методи на работа и установените практики.

В края на работната среща Ангел Гагашев и Николай Димитров изразиха желанието си за продължаване на съвместната инициатива за осъществяване на взаимно сътрудничество, като превърнат в традиция провеждането на такива срещи за уеднаквяване на правоприлагането по непрестанно променящите се материални и процесуални наказателни закони.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев