Община Сливен

Запитване до „Седмица” от агенция Синхуа

Руси Големанов
19.03.2010 / 10:35

Изпълнявайки своята историческа мисия, длъжни сме да известим, че току що по електронната поща получихме следното запитване от Агенция СИНХУА от г-н Вей Хай Вей :

“Тъй като ехото на епичната битка между любимия на цялото прогресивно международно човечество кмет на най-разкопания европейски град г-н Лечков и главния копач г-н Радостин Русев – Радото разтърси и Великата китайска стена, искаме да получим най-достоверна информация къде в този съдбовен момент се е скатал г-н Руси Големанов, истински исполин в борбата за еднолични правдини и строго индивидуална справедливост при разпределението на заграбеното от нещастните сливенци. Както е известно, с решение №444/ от 30 януари 2009 г. общинският съвет избра Постоянна комисия за установяване на конфликти на интереси, съгласно чл. 25, ал. 2, т. 3 от Закона за предотвратяване и разкриване на конфликти на интереси, председател на която се явява именно тази светла, от където и да я погледнеш, личност. И ето сега целокупният китайски народ е силно разтревожен защо на сцената на бойните действия не се появява този титан на юридическата мисъл… Никой не иска дори и да допусне, че той хитричко се е снишил докато премине бурята, както някога призоваваше другарят Живков. Такъв честен, прям, открит, на моменти дори по детински наивен герой, не се плаши от сблъсъци, та били те между колосите на все по-мижавия град под Сините камъни.

Това е! Уважаеми наши приятели, тъй като ние не разполагаме с исканата информация, се обръщаме към Вас: много Ви молим, помогнете ни, за да помогна и аз на Агенция СИНХУА да успокоиме китайските ми братя. Иначе при тях ще се получи катастрофичен срив и те няма да могат да зареждат стоковата борса в Илиянци с толкова необходимите ни блага! Няма нищо лошо Големанов да е дори да се е скътал да е около съпругата си депутатка или пък, недай си Боже, някъде под шумата около скромното си имение на хайдушкото сборище Агликина поляна. Важното е да се успокоим всички, че е жив и здрав и пак ще ни радва в идните дни със своето достолепие на “почетен гражданин”.

Зовем Ви! Пращайте ни своите предположения и информация!

За агенцията: Вей Хай Вей

 

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев