Община Сливен

Нона Караджова насрочи нова среща -в Сливен

Нона Караджова
12.03.2010 / 15:44

 

Един час е продължила днес срещата в екологичното министерство с кмета Лечков и Радостин Русев, инициирана от министър Караджова.

Срещата започнала в присъствието на зам.-министър Василева и е завършила с участието на Нона Караджова – информира ни сливенски депутат. Според него кметът Йордан Лечков е отправил обичайните обвинения срещу „Хидросистеми”, срещу надзорната фирма, показал някакви снимки и т.н.

Шефът на испано-българския консорциум Фернандо Морате, отговарящ за надзора по ремонтите по ИСПА обаче категорично отхвърлил твърденията на Лечков. Според него от общината досега не били изпратили до консорциума никакви писмени забележки за работата на „Хидросистеми” и надзорът не е констатирал нарушения в ремонтите.

В министерството били входирани материали, представени от двете страни в конфликта. Министър Караджова насрочила нова среща в Сливен до 10-на дни с участието на екип на министерството, който на място да се произнесе кой е крив и кой е прав.

Според нашия източник, на моменти Лечков се е държал предизвикателно, което провокирало Русев да го нарече „лъжец и крадец”.

„Седмица”

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев