Община Сливен

След Балтов, на мушката - Радостин Русев

Радостин Русев
10.03.2010 / 11:38

Известният търговец на лагери и други машинни части Симеон Симеонов известен като (Селим лагерджията) подал жалба в полицията срещу Радостин Русев.

Русев предполагал, че зад това стои кметът Йордан Лечков – твърдят близки на бизнесмена. Селим лагерджията участвал в три поредни предизборни кампании в кв.”Надежда” в полза на Лечков, и то редом с… Русев. И три пъти го бил предавал, работейки всъщност за ДПС, смятат същите източници.

Лагерджията, според тях, е бил задържан за контрабанда на цигари и др. и санкциониран от комисията „ Кушлев”. В жалбата си пишел , че през 2003 г. Радостин Русев му поискал 10 хиляди лева. Ако откажел, щял да си има неприятности. Арестите му за контрабанда през 2006-2007 г. и санкциите на Кушлев били инициирани от Радото – твърдял още т.нар. Селим. От комисията „Кушлев” в Сливен категорично отрекоха каквото и да е съпричастие на Радостин Русев към санкциите срещу Селим лагерджията. Инспектор Борислав Павлов уточни, че комисията не действа по сигнали на граждани.

В конкретния случай е получено уведомление от окръжна прокуратура – Сливен (наблюдаващ прокурор Пламен Стефанов) за контрабанда от страна на Лагерджията в особено големи размери и влязла в сила присъда.

Тогава комисията му е наложила санкции съгласно закона, а не под нечие давление.

 

Това са абсолютни глупости „Сетил” се е да се оплачи подир 7 години! След Веселин Балтов аз съм поредната жертва на машинациите на „временно управляващия Сливен” – бе лаконичен за „Седмица” Русев, който отказа друг коментар, докато трае проверката.

 

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев