Община Сливен

Лечков иска трети мандат, клепа Янков и Попова

Йордан Лечков
03.03.2010 / 09:57

Лечков си пожелава откровено трети мандат в интервю в днешния брой на „Сливен днес и утре”.

Новият му хотел „Спорт палас” не бил негов, а общинска собственост – концесия. Бил теглен банков кредит, но хората му завиждали. Лечков обаче премълчава за огромните несъответствия между цената на хотела и взетите кредити, както и други публичноизвестни факти: фирми получаващи поръчки за обекти от общината участваха в изграждането на „Спорт палас” и се говори, че на някои от тях не е плащано – коментират мнозина.

Спорт палас” ще носи печалби на Лечков 30 години и е почти сигурно, че след изтичането на концесионния договор ще остане собственост на семейството му.

В присъщия си безпардонен стил и на „ангро” Лечков обвини сливенските еколози, че не опазили гората от хората на Доган, включително от Янко Янков, чийто зет унищожил гората в сливенския балкан. А относно съветничката Елена Попова, която го съди задето й лепна прозвището „олигофрен”, отново „оригиналничи”:

„Елена Попова живее с бившия шеф на ТЕЦ-а Цаньо Дончев на Карандила. Защо живееш незаконно? Ти живееш незаконно, значи искаш само ти да живееш така?”

По-добре е да живееш незаконно, отколкото да крадеш законно! – бе лаконичният коментар на Елена Попова.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев