Община Сливен

Сосеров „ громи” агентите на ДС в сливенските медии

Нико
26.02.2010 / 12:47

Щеше да е смешно, ако не е гнусно: вестникарчето Николай Сосеров („Сливен днес и утре”) заплаши да изобличи доносниците в сливенските медии.

И пак го пише под псевдоним – Николай Димитров. Нещо като псевдоним на агент – само че за мокри медийни поръчки. Изпитаха го на свой гръб Зорница Александрова, Соня Келеведжиева и др. с предполагаемата цел - да се угоди на кмета, и на други персони.

Според Сосеров доносниците в сливенските медии засега се спотайват, крият се, надявайки се да не лъсне истината за тях. Те се представяли за демократи и продължавали да доносничат и клеветят с ченгеджийските си способи, да организират мащабни негативни кампании в медиите и т.н. Гилдията, сливенската, трябвало да бъде очистена от тях. Вестник „Сливен днес и утре” щял да разкрие цялата истина за журналистите – доносници на Държавна сигурност.

Абе аланкоолу, баш доносниците в сливенските медии или вече ги няма на този свят, или вече не работят професията. Най-много да се окажат един-двама и то точно там, където никой не очаква. Вече им е простено, и в едно си прав: след двадесет години нищо не може да се направи.

Но съвременните публични доноси с изпълняването на „мокри” поръчки в угода на този или онзи наистина се нуждаят от обществено порицание и правни санкции. Помисли си добре преди да избереш следващия си „агентурен” псевдоним, г-н „агенте” без обществено покритие.

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев