Община Сливен

ГЕРБ-Сливен излезе с декларация относно предизборните плакати

-------------------------------
08.10.2015 / 11:00

Ръководството на ПП ГЕРБ Сливен категорично се разграничава от случаите на разлепени плакати на партията по лични автомобили, балкони и стени на жилищни сгради в града.

 

Установено е, че тази нощ известно количество рекламни материали са откраднати от екипа, който разпространява плакатите на партията в предизборната кампания. Това е политическа провокация, която цели уязвяването на кандидатурите ни за кмет и общински съветници.

 

ГЕРБ Сливен никога и по никакъв начин не е толерирала и инструктирала екипите си да разлепят плакати върху личната собственост на гражданите. Откакто партията участва в избори, не е имало подобни случаи и ние категорично осъждаме този опит за изостряне на политическата кампания в региона.

 

Припомняме на сливенската общественост и на политическите ни опоненти, че именно ГЕРБ инициира подписването на споразумение за честна и толерантна предизборна кампания. В офиса на партията ежедневно постъпват сигнали за редица актове на останалите политически сили, които грубо нарушават подписаното споразумение. Тъй като ние спазваме принципите на честната игра, не ги афишираме публично, а ги отнасяме към компетентните органи. Призоваваме и гражданите да продължават да сигнализират за подобни опити за провокация.

 

Предизборният щаб на партията вече е създал организация, плакатите на ГЕРБ да бъдат изчистени след кампанията.

 

ГЕРБ не участва в плакатни войни, а се бори за Нов път за Сливен единствено с качествени идеи, решения и принципно поведение!

 
 

Copyright © 2008-2018 Агенция "СЕДМИЦА" - Сливен | RSS емисия | Статистика | Статистика

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев